Top 4 halal restaurants

Brussel staat bekend voor haar verschillende culturen. Brussel is de ideale plek waar er verschillende soorten restaurants worden aangeboden . In deze blog neem ik jullie mee opstap naar 4 top halal restaurants.

BUFFALO BURGER SCHAERBEEK, Schaerbeek – Critiques de restaurant. (2022, 10 augustus). Restaurant Guru. Geraadpleegd op 15 augustus 2022, van https://fr.restaurantguru.com/BUFFALO-BURGER-SCHAERBEEK-Schaerbeek

 Buffalo burger

In Brussel heb je 3 Buffalo burgers. Degene waarover ik het heb bevind zich in Schaarbeek en is op 10 minuten stappen van het Noordstation. Het interieur zorgt ervoor dat je een Western gevoel krijgt. Aan de muren hangen diverse buffalo skulls. Buffalo burger staat bekend voor zijn homemade burgers. Ze bieden soorten 10 burgers aan, met allemaal een originele compositie. Alles wat er op het menu staat is halal, je zal hierdoor geen alcohol op het menu zien staan. Een echte aanrader om uit eten te gaan met vrienden, collega’s of familie.

Sel&Miel. (2020, 27 april). Halal Belgium. Geraadpleegd op 15 augustus 2022, van https://halalbelgium.be/listing/selmiel/

Sel & Miel

Welkom bij Sel & Miel. Letterlijk vertaalt betekent dit, Zout & Honing. Het is gelegen achter het Noordstation op een kalme boulevard. Ze bieden een assortiment voor allerlei klanten. Hun klanten hebben genoeg keuze om iets lekker vinden. Ze hebben echt van alles, salades, burgers, pasta, pannenkoeken, wafels,… Pannenkoekliefhebbers kunnen genieten van de verschillende soorten pannenkoek die ze aanbieden. Er zijn combinaties om je pannenkoek naar je eigen zin te maken. Het is een aangename atmosfeer, met wat sfeermuziek. Zin om op date te gaan met jouw geliefde? Sel & Miel is een perfecte plek voor een “tête à tête”.

Le Nil

Le Nil staat bekend voor zijn gegrilde vlezen. Je maakt zelf de compositie die je graag op je bord wilt zien. Eerst kies je of je vlees gebakken moet worden of gewoon op de grill. Daarna kan je kiezen tussen frietjes, patatjes, rijst of pasta en met welke saus. De keuze was tussen champignonsaus of een homemade saus. Voor mensen die geen vlees eten hebben ze ook vis en vegetarische gerechten. Om er wat sfeer bij te brengen wordt er een Arabisch kanaal op de tv gezet. Na het eten bieden ze lekkere Marokkaanse muntthee.

Le Nil. (z.d.). Foursquare. Geraadpleegd op 15 augustus 2022, van https://fr.foursquare.com/v/le-nil/4bf6d5f14a67c928128022cf

Hanimeli

Zin om de Turkse gastronomie te proeven, dan is Hanimeli “the place to be”. De deuren zijn open van 8h tot middernacht. Van 8h tot 12h bieden ze een ontbijt aan. Vanaf 12h beginnen de heerlijke Turkse gerechten. Van vlees tot vis, van goed gekruid naar pittig gekruid. Bij Hanimeli valt er veel te ontdekken. Om een leuk plekje te hebben, waar je Instagram foto’s kunt maken moet je op vooraf reserveren. Voor de stelletjes tussen ons die uit eten willen gaan met hun vriend/vriendinnetje bij Hanimeli, vergeet niet te reserveren.

Accueil Hanimeli. (2022, 19 mei). HANIMELI. Geraadpleegd op 15 augustus 2022, van https://www.hanimeli.be/

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top