Nails Before Males

Een grote galerij met talloze studio’s waarin werknemers 7 op 7 klaarstaan om jouw wensen te vervullen. Nu vraag je je waarschijnlijk af welke wensen? Laat me jullie onderdompelen in de wereld van de acrylnagels, “Galerie Du Centre” is de hemel voor elke vrouw die er graag verzorgd uitziet maar hier niet te veel geld aan wilt uitgeven.

“Galerie du centre” is een redelijk grote galerij midden in het bruisende centrum van Brussel. Verschillende studio’s zijn dagelijks van 09:00 tot 20:00 geopend om hun klanten in de watten te leggen. Manicure, pedicure, wimpers noem maar op ze staan voor jou klaar. En dit allemaal voor een aangename prijs, we moeten tenslotte wel een beetje op onze budget letten ;p.

Eens je de galerij binnenstapt word je overwelmd met een stevige acryl geur, er wordt namelijk heel de dag door met het product gewerkt waardoor de geur niet te negeren is.

Beautiful nails do not have to be expensive, it’s all about the quality.

Mijn ervaringen:

1. Nails Forever

De allereerste keer dat ik acrylnagels heb laten zetten in “Galerie du centre” was in 2017, dit was voor mij mijn allereerste ervaring met acrylnagels. Ik dierf niet zo goed alleen gaan dus ben ik samen met mijn nicht gegaan, het salon in questie heette Nails Forever. Ik werd geholpen door een jonge man met Bulgaarse roots, wat ik destijds echt raar vond omdat de communicatie nogal stroef verliep, maar het resultaat was G E W E L D I G en dat voor maar €15. Het enige nadeel was wel dat ze al na een week begonnen af te breken. In tussentijd ben ik meerdere keren verandert van nagelstudio, maar voor mijn verjaardag wou ik iets speciaals en ben ik terug naar Nails Forever gegaan. En ik kan jullie bevestigen, ze hebben een progressie gemaakt. De kwaliteit is beter, de nagels zijn steviger, en je ziet dat ze streven naar het tevredenstellen van de consument. (De eerste foto dateert uit 2017 en de tweede 2021.)

2. New York Nails

Deze nagelset behoort tot een van mijn mooiste sets. Deze heb ik ook laten plaatsen in galerie Du Centre bij New York Nails. Ik wou iets nieuws proberen maar wist niet zeker wat, de jonge vrouw raadde mij aan om eens matte topcoat te proberen. Ik koos voor een luchtig zomers kleurtje en luisterde naar haar advies. Ik was zeer blij met het eindresultaat en dit voor maar €25. Het enige nadeel was nogmaals dat de communicatie moeilijk verliep omdat ze geen Frans of Engels konden. Dit leiden meerdere keren tot een miscommunicatie en frustratie, ook gewoon omdat ze onderling in hun eigen taal spraken, dus had ik soms wel het gevoel dat ze over mij spraken maar dit kunnen we niet bevestigen. Kunnen we een momentje nemen voor mijn fotogenieke foto met mijn lievelingsbril op de achtergrond …

Ps. Iedereen zijn ervaring is anders ik deel de mijne.

3. Shenail

Ik ben hier natuurlijk voor een eerlijke review te geven daarom heb ik hier ook een nagelstudio die ik eerder afraad. Ze doen hier eigenlijk een beetje waar ze zelf zin in hebben op dat moment, wanneer je vraagt om korte ballerina’s (silhouet vorm) zeggen ze dat dit niet mogelijk is, mijn nagel was na 1 dag gebroken en toen ik terug ging om deze opnieuw te laten doen werd ik gevraagd om te betalen. Ze hebben wel leuke nagellak kleuren maar ze mogen wel iets doen aan hun aanpak naar klanten toe. Mijn vriendin heeft haar wimpers daar laten doen en zij was wel tevreden (voor €40). De extension bleven 3 weken lang goed zitten wat positief is. Persoonlijk doe ik het niet in studio’s zoals deze, want je weet nooit 100% of de gebruikte materialen wel gereinigd zijn en of het goed is voor je huid.

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top