4 lekkere en Instagramwaardige hotspots in Brussel.

JAT’ Café Brussel

In de buurt van het Koninklijk Paleis, vindt je het JAT’ Café. Dit gezellig en cozy koffiehuis is de ideale plek voor studerende studenten of voor gewoon te ontspannen met vrienden of collega’s. Dit café biedt verschillende soorten koffies en theeën, maar ook vers geperste sapjes, smoothies en milkshakes. Je kan er ook genieten van een goed gevuld ontbijtje, lunch of brunch. Hun bagels met verschillende toppings zijn een echte favoriet bij velen. Voor de zoetbekken voorzien ze elke dag verse taarten en cake’s om van te smullen. Het interieur, met kleurrijke velvet stoelen, groene planten en houten accenten, geeft dit koffiehuis een warm en huiselijk gevoel.

Waar? Naamsestraat 28, 1000 Brussel
Openingsuren: van maandag tot zondag: 08:30 –  18:00
Website: http://www.jat.cool/

©Sarah Geeroms

COCO Donuts

Een trendy en roos interieur met een aanbod aan speciale en kleurrijke donuts, dat is COCO Donuts. Deze gezellige donutbar vindt je in Brussel en ook in Sint-Gillis. Het begon als een pop-upshop, maar intussen is deze donutbar een echte go-to voor donut lovers. Bij COCO Donuts maken ze speciale combinaties zoals donuts met maple syrup en bacon, cuberdons en lavendel en nog zoveel anderen. Je kan er ook genieten van allerlei drankjes zoals hun zelfgemaakte ice tea, smoothies en verschillende koffies en theeën. Wat deze donutbar ook zo leuk en uniek maakt is het interieur. Je stapt binnen in een kleurrijke zoete wereld met allerlei tafeltjes en bankjes met satijnen kussens, neon signs en foto’s op de muren, ludieke quote’s en heel veel roze en witte tinten.

Waar? Sint-Annastraat 36, 1000 Brussel & Charleroise Steenweg 168, 1060 Sint-Gillis
Openingsuren:
Brussel:
maandag – vrijdag: 08:00 – 18:00
zaterdag: 09:00 – 18:00
zondag: 10:00 – 18:00
Sint-Gillis: elke dag van 10:30 – 18:00
Website: https://www.cocodonutsbrussels.be/

Cereal Corner

Cereal Corner, de place to be voor cereal lovers. Cereal Corner bevindt zich dicht in de buurt van de Sint-Hubertusgalerijen in Brussel. Deze verborgen plek werd in februari 2020 geopend en is nog niet zo bekend. Ze bieden een groot gamma aan verschillende soorten ontbijtgranen vanuit Europa maar ook uit Amerika. Van Honey Pops, tot Oreo cornflakes tot Pop Tarts, er is heel wat keuze. Daarbij kan je altijd kiezen uit verschillende toppings voor bij je cereal zoals kinder bueno, koekjes, snoepjes. Ze bieden ook verschillende versgeperste sapjes en milkshakes. De zoetebekken kunnen genieten van verschillende soorten ijsjes met het bekende Amerikaanse koekje Pop Tarts. Wat deze plek ook uniek maakt is het interieur. Je stapt binnen in een kleurrijke wereld, die je een beetje doet denken aan een kinderspeeltuin, waar de muren vol staan met alle cereals die je maar kan bedenken, en heel wat posters.

Waar? Beenhouwersstraat 68, 1000 Brussel
Openingsuren:
maandag – zaterdag: 10:00 – 19:00
zondag: 10:00 – 18:00
Website: https://www.cerealcornerbrussels.com/

©Sarah Geeroms

POZ” Café

Niet ver van de Avenue Louise ligt het Poz” Café. Dit gezellig koffiehuis is de ideale plek voor een lekker hapje en drankje, maar ook voor een ontbijt, lunch of brunch met vrienden of collega’s. Poz” Café biedt niet alleen koffies en verschillende theeën, maar ook kan je er genieten van versgeperste sapjes en smoothies. Op het menu staan er ook verschillende soorten vers gemaakte bagels, slaatjes, soep, taartjes en hun verrukkelijke american pancakes met vers fruit. Het café biedt ook altijd vegan gerechten aan zodat niemand iets te kort komt. Wat Poz” Café uniek maakt is het dromerige prinsessen interieur. Van roze tot blauwe tinten tot houten accenten en bloem decoraties .

Adres? Defacqzstraat 92, 1060 Sint-Gillis
Openingsuren:
maandag – vrijdag: 08:00 – 19:00
zaterdag: 09:00 -19:00
zondag: 10:00 – 19:00
Instagram: https://www.instagram.com/pozbrussels/

©Sarah Geeroms

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top