The perfect place to be when you want to…

Eat: In een rustiek Italiaanse sfeer zal je het zeker naar je smaak vinden. Wat vroeger een wapenfabriek was, is nu een aangenaam en gezellig restaurant geworden. Al sinds 1999 biedt ricotta&parmesan een verscheidenheid van keuze. Je kan opteren voor een mix van Italiaanse kazen, salami en ham, pizza’s of zelf je pasta componeren. Ook bieden ze menu’s zonder gluten. Er worden ook talloze delicieuze desserts aangeboden waarvan ijs, wafels, tiramisu, panetonne, enzovoort. De decoratie is zeer rustiek. Oude pannen en foto’s hangen aan de muren. Eenmaal je binnenkomt, ruik je de lekkere geur van het eten dat geserveerd wordt en je voelt de authenticiteit van het restaurant. De vriendelijkheid van de mensen en de goede service laten je met een goed herinnering en een volle maag weer naar huis gaan.

http://www.ricottaparmesan.be/

Drink: Overal in Brussel zal je wel iets kunnen vinden om een colaatje of koffie te drinken, maar als je een lekkere cocktail wilt drinken raden we je aan om naar La Pharmacie Anglaise te gaan. La Pharmacie Anglaise is een cocktailbar die in Brussel gelegen is. Het is zeer bekend voor zijn uitgewerkte en zeer speciale decoratie, een imaginarium van een gekke wetenschapper. De eigenaardige kaders en de vegetatie aan de muren trekken direct de aandacht van de klanten. Op antieke fauteuils met bloemenprints of luipaardfluweel zal je hun cocktails kunnen nippen. Daar zal je zeker een goede avond doorbrengen. De cocktails zijn niet al te goedkoop, maar zijn de moeite waard om ze te proeven!

http:// http://www.lapharmacieanglaise.com/?page=1-0/welcome

Wander: Voor de kunstfanaten is de Musea voor Schone Kunsten de place to be. De musea zijn de culturele hotspots van de stad Brussel. De musea liggen dicht bij de kunstberg. Het bestaat uit 6 delen in totaal. Zo heb je het Magrittemuseum, het Modernmuseum, Fin-de-siècle-museum, Oldmastermuseum, Meuniermuseum en Wiertzmuseum. Elk deel heeft zijn typische schilderijen en kunstwerken. Ook kan je er schilderijen terugvinden van Breughel, zowel vader als zoon. Tijdens je tour in het museum zal je kunnen kiezen of je met een gids of een luisterapparaat door de verschillende zalen loopt. Ze organiseren tal van activiteiten en mooie tentoonstellingen in de musea zelf. Echt het bezoeken waard!

https://www.fine-arts-museum.be/nl

Shop: Wie gaat er nu een stad bezoeken zonder er te gaan shoppen? Zowel voor meisjes als voor jongens, is de Nieuwstraat in Brussel de place to be om te shoppen. Er is een verscheidenheid aan winkels waar je allerlei aankopen kan doen. In de Nieuwstraat zal je zowel winkels tegenkomen als twee shoppingcenters: de City2 en de INNO. Schoenen, kledij, make-up, elektronische toestellen, boeken, etcetera zal je daar allemaal kunnen vinden. Alles zal je daar kunnen vinden die je met een goed gevoel naar huis zal laten gaan. En om het allemaal beter te maken, zijn er in de Nieuwstraat standjes om een lekkere wafel te kopen. Want wie krijgt er nu geen hongertje tijdens het shoppen?

Go out and party: Bij de jongeren is het bekend, Brussel is gelijk aan uitgaan. De place to be om de hele nacht te dansen is de Bloody Louis in Brussel. De Bloody Louis is een discotheek dat gelegen is in de Avenue Louise. Het opent om 23 uur en blijft open heel de nacht. Vaak nodigen ze bekende mensen uit, zoals Drake of Aya Nakamura maar ook Martin Solveig en Jax Jones. Dit maakt ze natuurlijk nog populairder dan ze al zijn. Jongeren gaan daar zeer graag uit. Net als in andere discotheken moet je daar redelijk goed gekleed komen, of je mag er niet binnen. Een verscheidenheid aan muziek wordt daar gespeeld, van musica latina naar techno. Daar zal je je zeker niet vervelen!
Voor meer informatie:  http://www.bloodylouis.be

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top