Een prijswaardig luxehotel

KORT SAMENGEVAT:

  • Eerste indruk – cosy luxe
  • Bed & Bad – comfort gegarandeerd
  • Ontbijt – uitgebreide keuze
  • Gastvrijheid – ontvangen met grote glimlach

Hoe ben ik bij het hotel terecht gekomen? Een vriendin van mij had nog een bon voor het hotel voor een overnachting voor 2 personen. We besloten deze bon te gebruiken in februari om het einde van onze examens te vieren. Het was eens een originele manier om de examenperiode te beëindigen. 

Bij het binnenkomen van het hotel richtte ik mijn blik meteen op de grote cirkel die de gelijkvloers en de eerste verdieping met elkaar verbinden. Daartussen op de grond bevindt zich een grote windroos die het Noorden aanduidt, wat ik wel fascinerend vind. Aan de receptie stond een vriendelijke mevrouw, die ons met een grote glimlach liet inchecken. Even later namen we de lift om eindelijk in onze kamer op ons bed te kunnen ploffen. Maar daar stopte het nog niet, want de avond was nog jong!

Lobby Marriott Hotel Brussel, bron: eventonline.be

TIP: Als je uit de lift stapt kan je aan de wanden mooie en indrukwekkende schilderijen zien hangen die zeker de moeite waard zijn om eens te bekijken!

Na dat we alles hadden uitgeladen, kwamen we terug naar benden om nog wat te eten. Helaas was het restaurant in het hotel al dicht, maar dat nam natuurlijk niet weg dat we niet meer konden eten. Dankzij de toplocatie kan je op een paar meter van het hotel een aantal gezellige restaurantjes of cafétjes vinden waar je lekker kan gaan eten of drinken.

TIP: Indien je niet graag naar het restaurant gaat, kan je wel roomservice vragen tegen betaling. Deze is 24/24u beschikbaar!

Na heerlijk gegeten te hebben, keerden we terug naar het hotel om van onze nacht in het hotel te genieten. Geen wonder dat we meteen in slaap vielen, het was dan ook een heel comfortabel bed. De nacht was al snel voorbij en we konden gaan aanschuiven aan het heerlijke ontbijt. Onmogelijk om alles te proeven, want het ontbijtbuffet was zo uitgebreid dat je niet wist wat nemen. De kwaliteit van het eten was uitstekend, alsof alles huisbereid was.

Alsook bij het uitchecken word je vriendelijk bediend door de receptioniste, die ervoor zorgt dat je verblijf van begin tot einde aangenaam blijft.

De gemiddelde prijs in het laagseizoen is 80 euro per nacht en in het hoogseizoen tussen de 140 en 200 euro per nacht.

– MINPUNT: De vroege sluitingstijd van het restaurant dat ervoor zorgt dat je zelfstandig op zoek moet gaan naar een plek voor te eten.

+ PLUSPUNT: Het hotel kijkt niet zo nauw op de stiptheid van het uitchecken, waardoor je genoeg tijd hebt om in te pakken en het geeft je minder stress.

Kamer Marriott Hotel, bron: booking.com

Maar nu de ultieme vraag: Is het echt zijn prijs waard? JA! Eens je hier geweest bent voelt dit hotel zeker als een tweede thuis; het personeel is vriendelijk en beleefd, het is een toplocatie, mooie kamer met comfortabele bedden, een prachtig uitzicht vanuit de kamer en ook nog eens een uitstekend ontbijtbuffet, wat moet een mens nog meer hebben?

Van mij verdient dit hotel een 9,2/10!

  • Adres: Rue Auguste Orts, Grand Place 3-7, 1000 Brussel
  • Telefoonnummer: 02 516 90 90
  • Inchecktijd: 15:00
  • Uitchecktijd: 12:00

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top